Motorola tager et andet sving på en moderne Moto Razr genstart

Blot otte måneder efter den første genstart, motorola kunne annoncere en anden version.

, Motorola tager et andet sving på en moderne Moto Razr genstart
Den første generations Moto Razr 2020.
, Motorola tager et andet sving på en moderne Moto Razr genstart
Her er det, halvt foldet op.
, Motorola tager et andet sving på en moderne Moto Razr genstart
Når alle foldet op, Razr gør for en attraktiv lille telefon.
, Motorola tager et andet sving på en moderne Moto Razr genstart
Skærmen har ikke en hård krølle i midten, men det betyder ikke, det er fladt og fri for underlige lys refleksioner. Du kan se, hvor støttepladerne starter og stopper, og hele midten af telefonen er ujævn.
, Motorola tager et andet sving på en moderne Moto Razr genstart
Da skærmen ikke er helt tilsluttet telefonen, kan den løfte op under foldning på denne måde.
, Motorola tager et andet sving på en moderne Moto Razr genstart
Hagen er meget høj.
, Motorola tager et andet sving på en moderne Moto Razr genstart
Frontskærmen er helt brugerdefineret og meget begrænset. Du får ikonerne for statuslinjen, klokkeslættet og meddelelserne.
, Motorola tager et andet sving på en moderne Moto Razr genstart
Bagsiden er, få det her, plastik! Det vil ikke splintre, når du taber den.
, Motorola tager et andet sving på en moderne Moto Razr genstart
Dette er den “Retro Razr” mode, som bringer op denne sjove old-school Razr UI.
, Motorola tager et andet sving på en moderne Moto Razr genstart
Kan smartphones føle smerte? Denne berøringstest bør ikke have en blå cirkel, hvis ingen rører telefonen.
, Motorola tager et andet sving på en moderne Moto Razr genstart
BOE’s skærm er ikke særlig god og afgiver denne mærkelige overskyet refleksion i direkte lys.

Det ser ud som Motorola kommer til at tage en anden knæk på genoplive Moto Razr. To kilder siger nu en anden generations Moto Razr genstart er på vej, efter den pinlige offentlige flop af den første generations Razr genstart.

Den første kilde er direkte fra Lenovo, Motorolas moderselskab. Under en diskussion om Reframed Tech podcast, Lenovo Sydafrika General Manager Thibault Dousson sagde “en ny iteration” af Moto Razr var på vej “i september, tror jeg.” Det er egentlig ikke den normale måde at annoncere et nyt produkt, men det ville ikke være første gang en Lenovo udøvende har taget en personlig tilgang til produkt nyheder.

Kilde #2 er XDA Udviklere, som, efter sømning specs for den første generation Razr måneder forud for lanceringen, har et sæt specs for den anden generation Razr, der lover en langt højere ende enhed.

XDA lister den anden generation Moto Razr specs som en “Qualcomm Snapdragon 765, 8GB RAM, 256GB intern lagring, og en 2.845 mAh batteri.” Den Snapdragon 765 vil gøre telefonen meget mere af en high-end enhed end den første generations Razr genstart, som sported innards på lige fod med en $ 400 smartphone, på trods af at være en af de dyreste telefoner på markedet, på $ 1.500. Den Snapdragon 765 betyder også, at telefonen vil støtte mindst sub-6GHz 5G, så dette vil være den første 5G Razr.

Vi kan begynde at ringe alarmklokker nu over den påståede 2845mAh batteri. Dette ville være et lille batteri til en 4G-telefon og er værst i klassen for en mere strømkrævende 5G-enhed. 4G smartphones med lignende størrelser batterier, Pixel 4 (2800mAh) og første-gen Razr (2510mAh), allerede lider af dårlig batterilevetid, og hober de ekstra strømkrav af 5G på toppen af dette lyder ikke som en rigtig god idé. Den Razr ville ikke være en Razr, medmindre det var meget tynd, selv om, og batteriets levetid er den primære ting, du ofrer for tynd.

Siden den første Razr genstart kom med omkring en ~ $ 1.000 præmie over en ikke-foldning smartphone med lignende specs, har vi nødt til at spekulere på, hvad prisen vil være som med at spec ark. Motorola har allerede annonceret plade telefoner med Snapdragon 765, Edge og Edge +, som ur i på ~ $ 750 og $ 1.000, henholdsvis. Andre producenter som LG og Nokia er også prissætning Snapdragon 765 telefoner i $ 700 rækkevidde. Hvis Motorola ikke har gjort noget for at holde sin folde smartphone omkostninger ned, kunne vi se på en $ 1.700 – $ 2.000 Razr.

Den 2020 Razr får en do-over

Vi så en temmelig utrolig mængde af hype omkring Motorolas første forsøg på en ny tidsalder Moto Razr. Motorola havde til formål at bygge en fashionabel glorie telefon til at genoplive sit brand, og det æstetiske design af telefonen var stor, hvilket giver en moderne tage på den ikoniske flip telefon. Den faktiske udførelse vendte telefonen til et grin, selv om. Efter en bekymrende sidste øjebliks forsinkelse, Motorola vendte i en yderst skrøbelig telefon, der ikke synes som om det var op til opgaven med dag-til-dag smartphone brug. Den Razr body count begyndte at hobe sig op, når telefonen ramte hænderne på den brede offentlighed. Telefonen døde tidligt i metal hænder Cnet’s robot test rig, display enheder i butikkerne blev hurtigt ødelagt, Input Mag’s gennemgang enhed døde efter en uge, og vores butik-købte enhed døde i løbet af den første dag.

Udover holdbarhed spørgsmål, en anden Moto Razr problem var, at det debuterede over for en lignende fleksibel-display flip telefon fra Samsung, den forholdsvis sjælløse, men meget mere kompetent Galaxy Z Flip. Z Flip viste, hvor slemt et job Motorola gjorde, og det bød på en højere ende SoC, mere RAM, mere lagerplads, en større hovedskærm, et større batteri, en nyere OS, og en lavere pris. Det er også sported Samsungs “Ultra-Thin Glass” display cover, en fleksibel glas-og-plast dække, der fast nogle, men ikke alle, af problemerne med rent plast display dækker fleksible telefoner havde brugt.

Vil den nye Razr have et glasdække? Det står der ikke i rapporten. Hidtil har kun Z Flip brugt fleksibelt glas, så det er ikke klart, hvor let tilgængelige det er for andre producenter. Samsung havde angiveligt en stor hånd med at udvikle det fleksible glas på Z Flip, der kombinerer materialer og teknologi fra den tyske leverandør Schott og den koreanske leverandør Dowoo Insys, som Samsung købte aktiemajoriteten i sidste år. Hvis fleksibelt glas ender med at blive en Eksklusiv Samsung-skærm, betyder det stadig ikke, at det ville være eksklusivt for Samsung-mærkede produkter. Samsung Display leverer teknologi til det meste af smartphone-industrien. Der er også flere glas leverandører derude, ligesom branchens leder Corning, som endnu ikke har hoppet på den fleksible smartphone vognen.

En september meddelelse ville betyde, at anden-gen Razr ville være officiel blot otte måneder efter den første version ramte markedet, hvilket gør det ud som lidt af en do-over for Motorola. Det er også lidt passende for Razr, selv om. Hele ideen er en tilbagevenden til flip telefonen dage, og i så fald er det absolut on-brand for der at være tusind forskellige versioner af Moto Razr.

Notering billede af Ron Amadeo

Related Posts

© All Right Reserved. 2020 - 2025