Samsung kopierer Apple-kortet, annoncerer “Samsung Money”

Samsung annoncerer et fysisk betalingskort og SoFi penge management konto.

, Samsung kopierer Apple-kortet, annoncerer “Samsung Money”
Samsung Money Card. Bemærk manglen på tal. Du skal slå dem op i appen.
, Samsung kopierer Apple-kortet, annoncerer “Samsung Money”
Appen.
, Samsung kopierer Apple-kortet, annoncerer “Samsung Money”
Du kan tilmelde dig et kort og aktivere det direkte i appen.
, Samsung kopierer Apple-kortet, annoncerer “Samsung Money”
Siden transaktioner.

Apple Card debuterede for 14 måneder siden, og lige på cue, Samsung annoncerer i dag ” SamsungMoney”et selvstændigt mærket MasterCard betalingskort fra SoFi. I modsætning til Apple Card, som er et kreditkort, det lyder som Samsung Galaxy smartphone ejere vil tilmelde dig en penge management konto fra SoFi, en online personlig finansiering selskab. Kontoen er FDIC forsikret, har “ingen konto gebyrer,” og selv udbetaler renter for din opsparing.

Tilmeld dig kontoen, og du får et fysisk “Samsung Money”-kort. Det ser ikke ud som Samsung forsøgte at konkurrere med Apples fantasifulde titanium kort design-Samsung kortet ligner en almindelig plast kreditkort med “mørk tilstand” slået til. Samsung gjorde strip kortet af numre: det vil ikke vise kortnummer, udløbsdato, eller CVV. I stedet skal du slå disse tal op i appen, som er låst bag en nål eller biometri.

Brugere vil være i stand til at administrere deres nye penge management konto fra Samsung Pay app. “Med blot et tryk i Samsung Pay app,” Samsungs pressemeddelelse lyder, “brugere kan kontrollere deres balance, gennemgå tidligere udsagn, og søgetransaktioner. De kan markere mistænkelig aktivitet, sætte udgifterne på pause eller genstarte dem, fastfryse eller frigøre deres kort, ændre deres pin kode og tildele deres betroede kontaktperson – alt sammen uden nogensinde at skulle forlade hjemmet eller ringe til en repræsentant.”

Tjenesten lanceres i USA “senere på sommeren.”

Related Posts

© All Right Reserved. 2020 - 2025