Microsoft blokerer Windows 10 Maj 2020 Update på masser af enheder

Du kan stadig tvinge opdateringen til at installere

, Microsoft blokerer Windows 10 Maj 2020 Update på masser af enheder

Microsoft forhindrer et stort antal enheder i at blive opdateret til Windows 10 May 2020-opdateringen. Mens softwareselskabet udgav opdateringen i sidste uge, har Microsoft stille og roligt erkendt, at der er en række kendte problemer, der forhindrer opdateringen i at blive installeret på en række forskellige pc’er.

Microsoft har en liste over 10 problemer, som microsoft undersøger i øjeblikket, og 9 af dem har resulteret i en “kompatibilitetsposition”, som forhindrer Windows 10.20.2020-opdateringen i at blive installeret via Windows Update. Et problem, der involverer uventede fejl eller genstarter med altid tændte, altid tilsluttede enheder, påvirker enheder som Microsofts Surface Pro 7 eller Surface Laptop 3.

Hvis du har kontrolleret Windows Update for opdateringen fra maj 2020 og ikke har set noget, er det sandsynligt, at din enhed blokeres eller begrænses fra opdatering. Microsoft har også føjet en advarsel til Windows Update i løbet af weekenden for enheder, der ikke er klar til at blive opdateret.

, Microsoft blokerer Windows 10 Maj 2020 Update på masser af enhederAdvarsel om Windows Update.

Microsoft er også “langsomt kvæle” tilgængeligheden af Windows 10 Maj 2020 Update via Windows Update, så muligheden kan bare ikke blive vist for mange uanset enhed og driver blokke.

Den seneste opdatering er også blokeret på systemer med apps eller spil, der bruger GameInput Omfordeles. Microsoft gør det ikke klart, hvilke apps og spil der bruger dette, men virksomheden har konstateret, at “berørte apps eller spil kan miste museinput” med opdateringen til maj 2020.

Vi har forsøgt at søge efter opdateringen på en række enheder på The Verge, herunder Microsofts Surface Book 3, Surface Laptop 3, Surface Pro X, en bærbar gaming-pc’er og to specialbyggede gaming-pc’er. Vi har kun kunnet installere den fra Windows Update på en Surface Pro 6.

Windows Update er dog ikke den eneste måde at få Windows 10 Maj 2020 Update på. Du kan også tvinge den via Microsofts opdateringsassistent. Værktøjet omgår endda de blokke, som Microsoft har indført for berørte systemer. Vi vil ikke anbefale at bruge værktøjet, hvis Windows Update har markeret potentielle problemer.

Related Posts

© All Right Reserved. 2020 - 2025