“Lokale myndigheder vil blive advaret”: iPhone røvere ender med ubrugelige telefoner

Apple har længe brugt digitale tyverisikringsforanstaltninger i sine butikker.

, “Lokale myndigheder vil blive advaret”: iPhone røvere ender med ubrugelige telefoner

Forstør / IPhone 11 Pro og iPhone 11 Pro Max.

Sammen med andre forhandlere store og små, Apple Stores har været genstand for plyndringer af opportunister midt i de igangværende protester rundt om i USA. Som svar har Apple igen lukket alle sine butikker i USA. Butikkerne var først for nylig genåbnet efter lukninger i forbindelse med COVID-19 pandemien.

Men røvere, der bragte stjålne iPhones hjem, eller folk, der ender med at købe disse telefoner i person-til-person transaktioner, er i for, hvad der kan være en overraskelse: det fremgår, at de stjålne iPhones ikke virker, og kan endda spores af Apple eller myndigheder. Dette kan være en udfordring for almindelige forbrugere, der køber brugte iPhones – såvel som værksteder – i de kommende uger og måneder.

Personer med iPhones angiveligt plyndret fra Apple-butikker fandt, at telefonerne automatisk blev deaktiveret og havde beskeder som følgende (via Twitter)vises på skærmen:

Gå tilbage til Apple Walnut Street. Denne enhed er blevet deaktiveret og spores. De lokale myndigheder vil blive advaret.

Et par eksempler på disse meddelelser er dukket op på Reddit og Twitter i løbet af de seneste dage eller to. Når det er sagt, ved vi ikke, hvor mange iPhones er blevet taget fra Apple Stores og sat i omløb.

Apple har været kendt i fortiden for at bruge specielle billeder af iOS på demo-enhed iPhones, og disse demo iPhones har en slags kill switch, der deaktiverer telefoner, så snart de er uden for rækkevidde af butikkens Wi-Fi-netværk. Så intet af dette er overraskende. Også, Apple tilbyder allerede en service til brugere kaldet FindMy, der tillader sporing af tabte eller stjålne iPhones via brugerens iCloud-konto. Der er ingen tilsyneladende grund relaterede værktøjer og tjenester kunne ikke bruges af Apple selv.

Anti-tyveri foranstaltninger er ikke Apples eneste fokus midt i civile uroligheder, selv om. Bloomberg har fået et notat sendt af Apples administrerende direktør Tim Cook til medarbejdere, der udgør selskabets officielle reaktion på drabet på George Floyd og protesterne som reaktion på drabet. Blandt andet skrev Cook:

Denne smertefulde fortid er stadig til stede i dag – ikke kun i form af vold, men i den daglige erfaring med dybt rodfæstet diskrimination. Vi ser det i vores strafferetlige system, i den uforholdsmæssige vejafgift af sygdom på sorte og brune samfund, i ulighederne i nabolaget tjenester og de uddannelser vores børn modtager. Mens vores love har ændret sig, virkeligheden er, at deres beskyttelse stadig ikke er almindeligt anvendt.

Han tilføjede:

I dag donerer Apple til en række grupper, herunder Equal Justice Initiative, en non-profit engageret i at udfordre racemæssig uretfærdighed, sætte en stopper for massefængsling og beskyttelse af menneskerettighederne for de mest sårbare mennesker i det amerikanske samfund. For juni måned, og til ære for Juneteenth ferie, vil vi også være matchende to-for-en alle medarbejder donationer via Benevity.

The New York Times rapporterede, at miljøet omkring protesterne var mere fredeligt i går aftes end andre nylige nætter, med færre tilfælde af plyndringer. Men det er uklart, hvornår Apple igen kan genåbne sine butikker.

Related Posts

© All Right Reserved. 2020 - 2025