Mine Computer Services

Prisliste

2018
Se prisliste tryk her

Computer Service

Her tilbydes både pc hjælp på eget værksted og netværks hjælp på din adresse hvor jeg inden for få timer kan være klar til at hjælpe dig. It-support kan også ske remote også kaldet fjernsupport, hvor jeg kobler mig op til din computer imens vi taler sammen i telefonen.

Og her foretages stort set alle former for reparationer af PC udstyr. Der indledes altid med en uforpligtende fejlsøgning. Når jeg har undersøgt dit udstyr og vurderet fejlen modtager du en rapportering af undersøgelsen samt et eller flere tilbud på mulige løsninger. Der er altid fokus på at rådgive dig til den mest fornuftige løsning, både hvad angår pris, men også på løsningens holdbarhed og der hjælpes altid med at sammenligne de forskellige løsningsforslag.

Jeg har en lang række faste, lave priser på de mest almindelige løsninger som virusrens, geninstallation af styresystem, hastighedsoptimering, udskiftning af reservedele og en række øvrige produkter. Kunne du tænker dig at vide mere om hvad jeg tilbyder i forbindelse med it-support, pc-hjælp, fjernsupport, hurtig reparation og service af PC så kontakt mig.

Close Menu