Om Zyberdata

Hvis du vil vide mere om zyberdata, er du kommet til det rigtige sted.
Læs og find ud af hvad der er gang i.

Hvad er der sket?

Jeg har fulgt udviklingen af Windows lige siden jeg i sin tid fik min første computer med en Windows 3.10 installeret op til i dag hvor det hedder Windows 10 samtidigt har jeg fulgt udviklingen inden for Windows Servere fra version 2003 frem til version 2016 som jeg i øjeblikket udforsker. Derud over er jeg blevet færdig uddannet som IT-Supporter i 2014 og har i 2015 taget kursus i Grundlæggende Regnskab & Løn. I oktober 2018 er jeg uddannet som Web-integrator så nu kan jeg også assisterer med at oprette og vedlige holde hjemmesider.

Hvad sker der nu?

Lige nu er det planen at jeg skal dygtig gøre mig yderligere inden for hjemmeside service & se om jeg ikke kan få mig et par certifikater i første omgang stræber jeg efter et certifikat i AngularJS.
Samtidig med at jeg selvfølgelig stadig vil følge med hvad der sker af nye ting inden for Microsoft verdenen

Hvad er planen fremover?

Jeg er tit blevet spurgt om zyberdata aldrig skal være andet end en hobby og dertil er svaret stadig og formodentlig lang tid frem over nej. Da jeg syntes at det er helt fint at holde det her på hobby plan da jeg jo også har en masse andre aktiviteter der skal klares samtidig med at jeg da ville være rigtig ked af at skulle op på de samme skyhøje priser som jeg ser kollegaer er nød til at tage for at kunne leve af det. Så derfor forbliver Zyberdata som en hobby med priser hvor alle kan være med.

Close Menu