Kan ikke oprette forbindelse til dette Wi-Fi-netværk – Sådan løses

Admin Randi Mortensen
Information om Administrator Randi Mortensen

Randi Mortensen

Indehaver af Zyberdata siden 2014

KontaKt InfoTelephone Number

(+45)-53-660-222

Mail Address

info@zyberdata.dk

support@zyberdata.dk

Office Address

Pilealle 1, 4760 Vordingborg,

Danmark

Kategorier


Find ud af, hvordan du ikke længere får vist meddelelsen “Der kan ikke oprettes forbindelse til dette netværk” på din enhed, i denne artikel.

Jeg har problemer med at forbinde min bærbare computer til mit Wi-Fi-hjemmenetværk. Jeg har prøvet at genstarte routeren flere gange, men intet ser ud til at fungere. Hvad skal jeg prøve nu?

Har du befundet dig i en lignende situation før? Wi-Fi-netværk bliver allestedsnærværende. De giver os adgang til Internettet hvor som helst og når som helst. Desværre er de ikke altid pålidelige. Hvis du oplever problemer med at oprette forbindelse til dit trådløse netværk, skal du foretage fejlfinding af problemet, før du ringer til teknisk support.

I dag vil vi se på nogle ting, du kan prøve at løse forbindelsesproblemet på Apple-, Android- og Windows-enheder.

Apple-enheder

Hvis meddelelsen ‘du kan ikke oprette forbindelse til dette netværk’ findes på din Apple-enhed, er der en række ting, du kan prøve at gøre.

Tændt WiFi

Først skal du sørge for, at Wi-Fi er tændt.

Tjek adgangskoden til dit netværk

Kontroller derefter adgangskoden til dit netværk. Nogle gange glemmer folk den nøjagtige rækkefølge af deres Wi-Fi-adgangskoder – dit problem kan være så simpelt som et manglende nummer!

Hvis din Apple-enhed registrerer et problem med dit Wi-Fi-netværk

Hvis din Apple-enhed registrerer et problem med dit Wi-Fi-netværk, tilbyder den muligvis en anbefaling under Wi-Fi-netværket. Tryk på netværket for at få flere oplysninger og muligvis instruktioner om, hvordan du løser det.

Genstart din enhed og se, om det løser det. Hvis ikke, skal du glemme netværket og oprette forbindelse til det igen.

Problemet er muligvis ikke med din enhed, men Wi-Fi-forbindelsen. Kontroller, at dine kabler og router stadig er forbundet til Wi-Fi. Genstart routeren og se, om det løser problemet. Hvis ikke, bliver du nødt til at kontakte din internetudbyder.

Android-enheder

I lighed med Apple-enheder kan ‘kan ikke oprette forbindelse til denne netværksmeddelelse’ muligvis være nede på enten telefonen eller routeren.

Sluk dit Wi-Fi

Den første ting, du kan prøve, er at slukke for dit Wi-Fi og tænde det igen. Hvis dette ikke løser problemet, skal du glemme netværket helt og vente et par minutter, før du opretter forbindelse til det igen.

Har stadig et problem

Har du stadig et problem? Genstart din telefon, og lad den genstarte sig selv korrekt, før du prøver at oprette forbindelse til dit netværk igen.

Hvis ingen af disse muligheder løser problemet, kan du se på roden af problemet. Prøv at genstarte din router og vente et par minutter, før du tilslutter din enhed igen.

Windows-enheder

Windows-enheder er sandsynligvis de mest udbredte, når det kommer til meddelelser om ‘kan ikke oprette forbindelse til dette netværk’. Heldigvis er der mange rettelser, som folk har fundet for at bekæmpe dette problem. De er mere og de samme som de problemer, vi har nævnt for Apple- og Android-enhederne ovenfor.

Glem dette netværk

Det første, du skal gøre, er at glemme det netværk, du forsøger at oprette forbindelse til. Dette fjerner alle data, der er knyttet til netværket, inklusive eventuelle problemer, der muligvis sidder fast på det. Du kan gøre dette ved at klikke på det netværk, du prøver at oprette forbindelse til, og trykke på ‘Glem dette netværk’.

Flytilstand

Den næste mulighed er at slå flytilstand på din enhed. Dette afbryder forbindelsen til alle Wi-Fi- og roamingdataindstillinger, der aktuelt er slået til. Vent et par minutter, før du tænder dette igen, og se, om du kan oprette forbindelse til netværket.

Af installation af netværksadapterdriveren

Du kan også prøve at afinstallere netværksadapterdriveren, som er driveren, der er ansvarlig for at vedligeholde og oprette forbindelse til et netværk. For at gøre dette skal du trykke på ‘Windows + X ‘på dit tastatur og tryk på’ Enhedshåndtering.

Gå til ‘Netværksadaptere, ‘højreklik på ‘Trådløs driver. Klik nu på ‘Afinstaller’. Når den er afinstalleret, skal du geninstallere driveren og se, om du kan oprette forbindelse til netværket nu.

Skylning af DNS-cachen

Skylning af DNS-cachen er en anden potentiel løsning til fjernelse af denne meddelelse fra din skærm. Når du har skyllet DNS, skal du nulstille IP’en i dit system. Du bør være i stand til at oprette forbindelse til netværket nu, uden at meddelelsen Kan ikke oprette forbindelse til dette netværk dukker op.

Resumé

Forhåbentlig var denne vejledning nyttig til at hjælpe dig med at forstå, hvad der forårsager fejlen ‘kan ikke oprette forbindelse til netværk’ på din enhed. Vi har dækket nogle almindelige årsager til denne fejl og leveret løsninger, der kan hjælpe dig med at foretage fejlfinding af problemet. Forhåbentlig fungerer en af dem for dig! Se flere guider her

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *