Kingston frigiver vanvittig sikker ekstern SSD – med berøringsskærm

Ironkey Vault Privacy 80 er en ekstern SSD, der tager databeskyttelse virkelig alvorligt.

Kingston har lanceret en ekstern SSD kaldet Ironkey Vault Privacy 80, der fokuserer stærkt på sikkerhed.

Der er mange eksterne diske med kryptering, men Kingston går usædvanligt langt og bruger xts-aes-algoritmen med 256-bit nøgler på en speciel processor, der opfylder kravene i EAL5 Plus-standarden. Basissoftwaren er også kryptografisk signeret for at beskytte den mod badusb og andre angreb i USB-grænsefladen.

Mest interessant er måske den indbyggede berøringsskærm, som blandt andet bruges til at indstille nye adgangskoder og låse disken op.

Enhver, der har brug for at bruge disken til at overføre filer til en computer, der muligvis ikke er sikker, kan aktivere en “dobbelt skrivebeskyttet tilstand”, der sikrer, at der ikke kan skrives nye data på disken, mens den er tilsluttet. Du kan indstille både en administratoradgangskode og yderligere brugeradgangskoder, så forskellige personer, der vil bruge disken, hver især kan have deres egen adgangskode.

Ironkey Vault Privacy 80 fås i størrelserne 480, 960 og 1.920 gigabyte. De er i stand til transmissionshastigheder på op til 250 megabyte per sekund.

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

4 + eleven =