Microsoft forbereder sig på Internet Explorers pensionering ved at gøre Edge bedre

Længe leve Microsoft Edge

Microsoft Edge

Under Microsofts Build 2022-konference blev det annonceret, at Microsoft Edge WebView2 nu er tilgængelig med .Net MAUI-rammen, hvilket giver hurtigere indlæsning af websider sammen med plads til at vokse til webapps og mere.

Dette er primært for at hjælpe udviklere i overgangen fra Internet Explorer til Microsoft Edge, efter at dens ældre webbrowser endelig er lukket ned i næste måned (15. juni).

Indrømmet, dette er måske ikke den mest spændende nyhed for forbrugere, der for længst er hoppet skib til Chromium-baserede browsere som Microsoft Edge og Google Chrome.

Microsoft Edge WebView2 vil dog være til stor gavn for udviklere, der ikke længere behøver at slide med at få bagudkompatibilitet til at fungere for at holde deres kritiske Internet Explorer-baserede webapps og virksomhedstjenester kørende.

WebView2 bringer mere end bagudkompatibilitet

Ud over ikke længere at skulle bekymre sig om bagudkompatibilitet har Microsoft også pralet med, at Microsoft Edge WebView2 er den “bedste og nyeste webplatform til opbygning af indlejrede browseroplevelser” i forsøg udført af Cerner Corporation. Disse tests viste, at Microsoft Edge WebView2 havde betydeligt bedre ydeevne end Internet Explorer 11.

Da gengivelsestider reduceres med 85%, CPU-udnyttelse med 33% og hukommelsesudnyttelse med 32% sammenlignet med Internet Explorer, er der tilsyneladende ingen grund nu til, at både udviklere og forbrugere ikke skifter til Microsoft Edge.

Uanset det brede udvalg af webbrowsere, som brugerne kan vælge imellem i 2022, er det opmuntrende, at Microsoft Edge har potentialet til at være lige så hurtig som Opera, Google Chrome og Apples Safari-browser med den nye WebView2-teknologi.

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

1 × 3 =