Partnerskabet kunne puste liv i Nintendos fastlåste mobile ambitioner, efter at firmaet kæmpede for at gentage appellen fra Pokemon Go.

Nintendo Partners With Pokemon Go Maker Niantic on Pikmin Mobile Game
Niantic’s AR tech gør det muligt for folk at opleve verden, som om Pikmin bor omkring os

Nintendo sagde tirsdag, at det samarbejder med Pokemon Go appudvikler Niantic for at skabe augmented reality (AR) titler, med en Pikmin-tema-app, der lanceres i år.

Partnerskabet kunne puste liv i Nintendos fastlåste mobile ambitioner, efter at firmaet kæmpede for at gentage appellen fra Pokemon Go, som blev et socialt fænomen, da spillere spildte på gaderne for at “fange” Pokemon ved hjælp af deres telefoner.

Den første mobile tilpasning af den langvarige Pikmin-franchise, hvor brugerne dirigerer horder af plantelignende Pikmin-væsner til at fuldføre gåder, udvikles af Niantics Tokyo-studie, der blev oprettet i 2018.

“Niantic’s AR-teknologi har gjort det muligt for os at opleve verden, som om Pikmin i hemmelighed bor rundt omkring os,” veteran Nintendo spil skaberen Shigeru Miyamoto sagde i en erklæring.

Den app “vil gøre gå sjovere med Pikmin. Det bliver meget forskelligt fra Pokemon Go,” skrev Tatsuo Nomura, leder af Niantic’s Tokyo-studie, i et Twitter-indlæg.

Nintendos mobile udgivelser har underpræsteret og haltet den tidsramme, der er skitseret af ledelsen. Usædvanlige Nintendo-støttede apps med elementer af leg inkluderer tandbørste-appen Pokemon Smile og den kommende søvnsporingsapp Pokemon Sleep.

Pikmin-appen er usandsynligt, at “sætte verden i brand som Pokemon gjorde. Hver bedsteforælder kender Pokemon, men kun spillere kender Pikmin, “sagde Serkan Toto, grundlægger af spilindustrien rådgivning Kantan Games.

San Francisco-baserede Niantic lancerede en Harry Potter-tema-app i 2019, men den har ikke nået højderne på Pokemon Go, som blev udviklet med Nintendo affiliate The Pokemon Company og efterlod Nintendo med kun en lille del af omsætningen.

Kyoto-baserede gaming virksomhedens bestræbelser på at udvide uden konsol spil blev styrket i sidste uge af den forsinkede åbning af Super Nintendo World område på Osaka’s Universal Studios Japan forlystelsespark.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *