Går ned, blå skærm og meget mere.

Windows fail

Nogle Windows 10-brugere støder på alvorlige problemer efter udgivelsen af den nylige “KB5001330” opdatering, hvor nogle rapporter endda kommer ind, at selve opdateringen ikke kan installeres på nogle maskiner. Tidligere i denne uge offentliggjorde Microsoft sin nye april 2021-liste over opdateringer, herunder Windows 10 KB5001330 til version 20H2/2004, som var en obligatorisk overførsel, der havde til formål at løse problemerne forårsaget af den forrige opdatering, herunder de langvarige problemer med printerne.

Windows Seneste rapporterer, at forskellige stillinger på tværs af sit eget forum og sociale medier websteder, at dette er et voksende problem, med mange brugere ude af stand til at installere opdateringen på alle.

Kommentarer til problemet er også tilgængelige på Windows Insider Feedback Hub, hvor en bruger siger “Jeg får en konsekvent fejl i KP5001330 til at installere med fejlkode 0x800f0984.

Dette sker på Surface Studio 2 og Surface Pro 7. Dette er den anden måned i træk Microsoft har været i stand til at den kumulative opdatering på mine maskiner. Installationen pauser på 20%, så igen på 73% (forskellig fra sidste måneds 40%), derefter

på 100%, så mislykkes, “Indtil videre er følgende fejlmeddelelser blevet rapporteret:

Problemer med spillets ydeevne og ‘Blue Screen of Death’

Over på en Reddit-tråd om problemetrapporterer brugerne også, at videospil lider af forskellige problemer som grafisk stammen, betydelige fald i billedhastigheder og endda helt nedbrud.

Opdateringen blev opdaget at være årsagen til problemet, efter at brugerne fandt ud af, at tilbagerulning af opdateringen gendannede deres systemer til en brugbar tilstand.

“Denne opdatering var også at give mig problemer i form af mærkbar stamme / hitching i spil, hvor dette normalt aldrig sket, med eller uden vsync på” kommentarer en bruger. “Afinstallation løst problemet for mig så godt, og jeg testede på en separat installation for at bekræfte, at opdateringen faktisk var synderen. Lyder som stort set det samme problem som dit. Jeg håber, at Microsoft vil se på problemet.”

Gamle fejl gør nye optrædener

En reel grund til bekymring er genopblussen af den midlertidige brugerfejl, der blev rapporteret i slutningen af 2020, hvilket får gemte brugerfiler og indstillinger til at forsvinde og tvinger brugerne til at logge ind på en gæsteprofil. Dette ser heldigvis ud til at være et sjældent problem med begrænsede rapporter, og sammen med at rulle opdateringen tilbage kan du manuelt flytte brugerfilerne, hvis det er nødvendigt.
Windows Latest rapporterede, at en bruger hævder “Jeg kan ikke længere komme ind i min computer siden
opdateringen. Der står”Tjenesten Brugerprofil kunne ikke logge på. Brugerprofilen kan ikke indlæses”. Hvis du løber ind i et af de problemer, der skyldes Windows 10 KB5001330, skal du følge nedenstående vejledning for at fjerne programrettelsen og gendanne enheden.

Windows 10-opdateringer bliver notorisk temperamentsfulde i de seneste måneder, hvor store problemer rapporteres af brugere efter næsten hver udgivelse.

Microsoft har ikke lavet en officiel kommentar til problemet, men da de fejl, der opstår, let rettes ved at rulle opdateringen tilbage, vil vi ikke råde til at undgå plasteret helt.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *