New Xbox Wireless Controller designs

Microsoft har meddelt, at ikke én, men to nye Xbox Wireless Controller design er på vej – og de er det første stykke Xbox-hardware til at bruge post-consumer recycled (PCR) harpikser.

Sammenføjning af Carbon Black, Robot White, Shock Blue og Pulse Red controllere er Electric Volt og Daystrike Camo Special Edition. Electric Volt vil frigive den 27 april i de fleste Xbox markeder på verdensplan for $ 69,99 (£ 59,99 / AU $ 89,95), mens Daystrike Camo Special Edition vil ankomme den 4 maj til samme pris.

Begge controllere leveres også med en 14-dages prøveversion af Xbox Game Pass Ultimate i udvalgte områder, så du giver Microsofts abonnementstjeneste en chance, hvis du ikke allerede har gjort det.

Du får de samme fordele, som den nye Xbox Wireless Controller bringer til bordet på disse specielle designs: en hybrid D-pad, dedikeret delingsknap, tekstureret greb om kofangere, udløsere og bagkasse samt et mere ergonomisk design. Begge controllere understøtter også Bluetooth, så du kan slutte dem til din pc eller mobiltelefon.

Electric Volt-designet minder os om den smukke ARMS Joy-Con til Nintendo Switch, der blev udgivet tilbage i 2017 med sin pulserende neongule skygge, mens Daystrike Camo Special Edition er endnu et tag på de populære camouflagedesign, vi har set fra Microsoft tidligere.

De nye kontrollører er også langt mere bæredygtige at producere. Både Electric Volt og Daystrike Camo Special Edition indarbejde PCR harpikser, en første for ethvert stykke Xbox hardware.

I et indlæg på Xbox Wire, direktør for produktmarkedsføring Navin Kumar sagde: “Begge controllere vil indeholde en del af harpikser lavet af genbrugsmaterialer som bilindustrien forlygte dækker, plast vand kander og cd’er. Vi forventer heller ingen kompromiser fra disse genbrugsmaterialer, da vores test viser, at materialerne giver den samme controllerholdbarhed eller ydeevne, som du er kommet til at forvente.”

Nyt lakeringsjob

Mens Xbox Wireless Controller blev kritiseret for at spille det temmelig sikkert i forhold til den innovative PS5 DualSense controller, en fordel ved at holde sig til et velkendt design synes at være, at Microsoft kan skabe mere brugerdefinerede specialudgaver. PS5-ejere har stadig kun det ene DualSense-design at vælge imellem: den tofarvede sort-hvide, der følger med konsollen.

Den nye trådløse Xbox-controller kan også bruges på Xbox One, Xbox One S og Xbox One X, da de er bagudkompatible med Microsofts konsoller i sidste generation. Men samlere vil uden tvivl blot ønsker at tilføje disse slående designs til deres voksende samling.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *