Computer-hjælp på Sydsjælland og Øerne samt online

Jeg tilbyder effektiv computer-hjælp på hele Sydsjælland, Øerne, samt som fjernsupport via internettet. Indleverer du din computer på mit værksted, på Masnedø. Så er grundlæggende fejlfinding i forbindelse med din computer reparation desuden inkluderet.

Computer-problemer der kræver hjælp

Der kan opstå mange forskellige slags fejl i en computer, der gør at den ikke længere virker efter hensigten. Måske er det noget så simpelt som, at den er blevet langsom med tiden. Det kan også være, at der er programmer som driller eller ikke længere virker, en irriterende fejlbesked der bliver ved med at poppe op, eller at der er noget mere teknisk der skal udbedres af en IT-supporter. Uanset fejltype er det noget jeg kan hjælpe med på mit værksted eller som fjernsupport via internettet.

Typiske computer-problemer hvor IT-hjælp er nødvendigt:

Langsom computer

Du sidder derhjemme arbejder, da du åbner et program på din computer. Programmets logo dukker op på din skærm, og du venter på, at programmet er klar til brug. Din computer er lidt langsom, så i stedet for fem sekunder tager det måske 10 eller 15 sekunder. Det er et minimalt tab af tid, som måske ikke lyder af meget. Men i løbet af dagen er der mange af den slags – og det ender måske med et samlet tab af tid på 10 minutter.

Problemer med e-mails

Alle har i dag en e-mail adresse, og mange har op til flere; én til spam, én til privat brug, én eller flere arbejdsmails og så videre. Det er blevet en lige så vigtig del af vores kontaktinformationer som telefonnummer og adresse og ikke mindst noget som bare skal fungere. Der findes et virvar af forskellige e-mail programmer og hjemmesider, hvor du kan oprette din mail. Hvordan skal du gøre? Hvad skal du vælge? Hvad er mest hensigtsmæssigt for dit behov? Alle disse spørgsmål og mail-opsætning generelt er noget jeg i Zyberdata kan hjælpe dig med.

Drivere der mangler at blive installeret eller opdateret

Selv om der under opdatering af Windows også opdateres drivere er det ikke alt hardware der arbejder lige godt med de drivere der lægges ind under opdateringen.

Andre software-problemer

Med det mener jeg de mest almindelige programmer til hverdags brug.

Spørgsmål og svar

Hvor kan jeg få hjælp til min computer?
Jeg har værksted på Masnedø. Jeg tilbyder også fjernsupport via internettet.

Hvilke computer-problemer kan løses via fjernsupport?
Som hovedregel er det software-problemer der kan løses via fjernsupport. Med software mener jeg ting, som programmer der ikke virker som forventet, drivere der skal installeres eller opdateres, nogle typer af e-mail problemer. Problemer med fysiske elementer i din computer, såsom harddisken eller væske skader kan ikke løses med fjernsupport.

Hvad er IT-support?
IT-support kommer fra engelsk og betyder hjælp til informationsteknologi (computere).

Hvad koster din IT-hjælp?
Det afhænger af hvad problemet er, hvilket jeg finder ud af via fejlsøgning. Nogle IT-problemer kræver mere arbejde end andre. Dog har jeg flere års erfaring og hjælper jævnligt kunder, så allerede i forbindelse med fejlsøgningen får du en pris. Husk at grundlæggende fejlfinding er inkluderet ved indlevering på værkstedet.

Tilbyder du IT-hjælp til Mac computere?
Nej kun til PC (Personlig Computer).

Tilbyder du IT-hjælp til erhverv?
Nej kun til private.

Står du med et akut problem?. Så er du også meget velkommen til at ringe til mig på  telefon +45 53 66 02 22 og aftale nærmere. Så skal jeg nok tage imod din computer hurtigst muligt. Er problemet ikke akut men alligevel et problem du gerne vil have hjælp til så kontakt mig via mail.

Hvilke computer reparationer kan jeg tilbyde?

Hos Zyberdata kan jeg tilbyde en bred vifte af reparationer. Jeg har flere års praktisk erfaring og stor viden på området, så jeg lader mig ikke begrænse til enkelte reparationer, mærker eller modeller.

Ved computer & PC reparation på Masnedø kan jeg blandt andet tilbyde:

Beskrivelse:                                                                                                                     

Fejlfinding
Lad mig finde fejlen på din computer og få et uforpligtende tilbud på en reparation

Gratis
Backup & Data Recovery
Få lavet et sikkerheds kopi af din harddisk

Kr. 399,-
Formatering og Geninstallation af Windows
Jeg sletter alt på din computer og geninstallere styresystemet på den igen

Kr. 399,-
Virus og Malware fjernelse
Jeg sletter alle virus og malware på din computer 

Kr. 399,-
Rensning af støv
Komplet rengøring af din computer, hvor jeg fjerner alt støv fra blæsere og kølere 

Kr. 199,-
Rensning af støv + nyt kølepasta
Komplet rengøring af din computer, hvor jeg fjerner alt støv fra blæsere

og kølere og tilføre nyt kølepasta 
Kr. 399,-
Optimering af PC
Jeg optimere din computer efter alle kunstens regler 

Kr. 499,-

Og meget mere!

Alle priser er vejledende!

Ovenstående er blot eksempler på de services, jeg tilbyder. Du kan altid fange mig på +45 53 66 02 22, hvis du er i tvivl om, hvad der er galt med din computer, så finder vi ud af det.

Computer & PC service på Masnedø med høj kvalitet og service

Mit værksted ligger på Masnedø, så hvis du eksempelvis er på udkig efter en hurtig og effektiv computer & PC reparation nær Vordingborg, står jeg klar til at hjælpe dig. Vælger du mig, sørger jeg altid for at sætte dig godt ind i skadens omfang, og jeg giver dig selvfølgelig en pris på reparationen, så du slipper for overraskelser, når regningen skal betales. Bare rolig! Mine priser er super attraktive!

Computer reparation på Masnedø, nær Vordingborg?

Så er det sikre valg Zyberdata.

Vi ses!