PS5 Digital Edition forudbestillinger begynder mandag den 17. maj kl. 12.00.

PlayStation 5 Digital Edition Now Listed on Sony Center Website
PlayStation 5 Digital Edition

PlayStation 5 Digital Edition er her – som en liste. Den officielle Sony Center hjemmeside ShopAtSC.com har sat op PS5 Digital Edition på Rs. 39.990, der vil være til rådighed for pre-order starter mandag 17 maj kl 12 (middag). Vi har stadig ikke teknisk set en Indien udgivelsesdato for de mere overkommelige PS5, selv om en rapport hævder, at disse forudbestillinger vil blive leveret i maj 24. Sidste gang åbnede Sony India PS5 forudbestillinger den 12. januar, men ordrer blev først sendt ud tre uger senere den 2. februar. Der synes at være en meget hurtigere turnaround, hvilket naturligvis er velkommen. Alligevel ankommer den over seks måneder efter, at PS5 Digital Edition blev lanceret globalt.

Selvfølgelig vil den større bekymring for mange være, om de endda kan få den leveret til deres adresse i betragtning af den væsentlige leveringspolitik, der i øjeblikket er på plads i mange stater under den invaliderende anden bølge af COVID-19-pandemien i Indien. Derudover er ShopAtSC i øjeblikket den eneste online butik, der viser PlayStation 5 Digital Edition, hvor andre onlineforhandlere informerer Gadgets 360 om, at de ikke har hørt fra Sony India om det. IGN Indien, som også rapporterede 24 maj leveringsdato, hævder, at PS5 Digital Edition vil “sandsynligvis” være eksklusivt for ShopAtSC, men stopper kort for at citere nogen grunde. Sony Indien havde ingen kommentarer.

Det er ikke første gang PS5 Digital Edition er blevet spottet i Indien. Croma havde det opført på sin hjemmeside i længst tid – det er blevet taget ned siden – men det var blot en pladsholder som PlayStation 5 udgivet i Indien tilbage i februar uden den digitale version. Men så sent på tirsdag, ShopAtSC udbudt et banner, der afslørede PS5 Digital Edition ville gå til salg for første gang i Indien den 17 maj kl 12:00. Dette banner blev fjernet en halv dag senere, og erstattet med en for standard PS5 restocks, der kommer på denne ovennævnte dato. Nu er PS5 Digital Edition tilbage.

Alle Flipkart, ShopAtSC, Games The Shop, Forudbetalt Gamer Card, og Vijay Sales har bekræftet, at PlayStation 5 vil være tilbage på lager i Indien på mandag. Selv om man kunne forestille sig, at fremtrædende detailhandlere som Amazon, Croma, og Reliance Digital – som alle var involveret i den første bølge af PS5 forudbestillinger – vil også blive involveret. Det er tilrådeligt at holde sig fri af Reliance Digital selv, da dens efter sigende frustrerende track record.

For dem, der spekulerer på forskellene mellem den almindelige PS5 og PS5 Digital Edition, ja, er der ikke meget. I modsætning til Xbox Series S og Xbox Series X, der har vildt varierende interne, de to PS5 varianter er de samme indeni – bortset fra at 4K Ultra HD Blu-ray-drev, som PS5 Digital Edition ikke har, og dermed moniker. Det betyder, at du skal downloade hvert spil, du vil spille. Og på grund af manglen på et diskdrev, PS5 Digital Edition er omkring 600g lettere og 12mm slankere på den ene side.

Sony PlayStation 5

Sony PlayStation 5

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *