Plus nye Roku OS-opdateringer og en revideret to-i-en streaming soundbar.

Roku’s seneste budget-niveau 4K medier streamer, Roku Express 4K +.
Det er stadig lille, men nu kan det gøre 4K og HDR video, understøtter dual-band Wi-Fi, og har en fjernbetjening med en mikrofon til stemmestyring.
Det er ikke vedhæfte i en HDMI-port som $ 50 Roku Streaming Stick +, men du kan bruge et klæbemiddel til at holde det til et tv, hvis det er nødvendigt.
Dette er den opdaterede streaming enhed lineup Roku er reklame fra i dag.

Roku tirsdag annoncerede sin seneste 4K medier streamer, Roku Express 4K +. Derudover lancerede streaming-enhedsproducenten en ny valgfri stemmefjernopgradering, Roku Voice Remote Pro, en let opdateret version af sin to-i-en Smart Soundbar kaldet Streambar Pro og en Roku OS 10-softwareopdatering til sin familie af videohardware, lydenheder og Roku-tv’er.

En ny 4K HDR streamer for $ 40

Startende med den nye streamer, vil Roku Express 4K + koste $ 40 og erstatte den nuværende Roku Premiere spiller, når den begynder at sende i midten af maj. Det har det tilsvarende lille og lidt buede design af den eksisterende Roku Express, men nu kan den sende 4K HDR-video i stedet for grundlæggende 1080p. Det understøtter ikke Dolby Vision HDR – det vil sammen med Dolby Atmos-lyd forblive begrænset til den avancerede Roku Ultra– men det understøtter HDR10 og HDR10+. (Sidstnævnte vil også ankomme på Ultra via en softwareopdatering.) Ligesom andre Roku-spillere understøtter det også Apples AirPlay 2- og HomeKit til direkte streaming og Siri-styring (eller Home-app) fra henholdsvis en iOS-enhed eller Mac.

Roku siger Express 4K + har en mere kraftfuld processor, der leverer ydeevne svarende til de $ 50 Roku Streaming Stick +, samt mere intern lagerplads end Premiere. Også inkluderet er en stemme fjernbetjening med tv-knapper, igen ligner den, der findes med Streaming Stick +. Express 4K+ tilføjer understøttelse af dual-band 802.11ac Wi-Fi (Premiere havde kun mindre robuste trådløse single-band) samt Micro USB Ethernet-adaptere, selvom den ikke har den trådløse 2×2 MIMO-teknologi fra Streaming Stick+ til bedre håndtering af overfyldte Wi-Fi-netværk.

På trods af at være et par år gammel på dette tidspunkt, vil Streaming Stick + holde sig rundt som en opgradering til folk, der ønsker, at opgraderet trådløs teknologi og en tyndere form faktor, der stik direkte ind i en HDMI-port. Ikke desto mindre bør Express 4K +’s funktionssæt bringe det tættere på paritet med Streaming Stick + end Premier, hvilket kunne give det appel til sekundære tv’er og budgetkunder. Roku siger, at Walmart vil sælge en $ 35 variant kaldet Roku Express 4K, der eschews smartere stemme fjernbetjening til en grundlæggende IR-baseret model.

En $ 30 stemme fjernopgradering

The Roku Voice Remote Pro is a $30 upgrade for existing Roku device owners who are willing to pay for a rechargeable battery, a built-in headphone jack, and more advanced voice control features.
Enlarge / The Roku Voice Remote Pro er en $ 30 opgradering til eksisterende Roku-enhedsejere, der er villige til at betale for et genopladeligt batteri, et indbygget hovedtelefonstik og mere avancerede stemmestyringsfunktioner.

Derudover udruller virksomheden Roku Voice Remote Pro, en $ 30 fjernbetjeningsopgradering til eksisterende Roku-videoafspillere, tv’er og lydenheder. Det har det samme generelle designsprog som de fleste Roku-stemmefjernbetjeninge med lignende tv-kontrolfunktioner samt de to programmerbare genvejsknapper og indbygget hovedtelefonstik, der findes på den seneste Roku Ultras fjernbetjening.

Voice Remote Pro leveres dog med et genopladeligt batteri i stedet for at stole på separate AA- eller AAA-enheder. Roku siger, at det vil vare omkring to måneder per opladning. Det genoplades over en Micro USB-port i stedet for den hurtigere og stadig mere allestedsnærværende USB-C, dog, hvilket kan være en skuffelse.

Uanset hvad indeholder Voice Remote Pro også en indbygget mikrofon til håndfri stemmestyring, som du kan bruge til at starte apps, justere lydstyrken, tænde for tv’et, hjælpe med at finde fjernbetjeningen via en “mistet fjernbetjening” -funktion osv. Med en til/fra-knap på siden af fjernbetjeningen kan du skifte fjernbetjeningen mellem en altid lyttetilstand – som giver dig mulighed for at udløse kommandoer ved at sige “Hey Roku” – eller en mere traditionel push-to-talk-tilstand.

Som nævnt på r / Roku subreddit, Roku tidligere seedet et begrænset antal af disse opgraderede fjernbetjeninger til at vælge brugere, men nu er det at gøre enheden bredt tilgængelige. Opgraderingen er muligvis ikke helt det værd for Roku Ultra-ejere, der allerede har mange af disse funktioner, og det er altid muligt at bruge et sæt genopladelige AA- eller AAA-batterier. Men for dem med billigere spillere, der ville værdsætte hovedtelefonstikket, enklere batteri, genvejsknapper og altid tændte stemmestyringer, er muligheden nu der. Roku siger Voice Remote Pro vil begynde at sende på sin hjemmeside fra tirsdag og ankommer til andre detailhandlere i maj.

Roku OS 10 opdatering og en revideret streaming soundbar

Roku Streambar Pro er en opgraderet version af Roku Smart Soundbar. Det nye navn bringer det mere på linje med Roku’s mindre og mere overkommelige Streambar.
Det har den samme hardware som den eksisterende Smart Soundbar og kan stadig streame 4K HDR-video ud over at være et lydprodukt, men det inkluderer en lidt mere avanceret stemmefjerntelefon.
Roku’s nye automatiske spil-konsol afsløring funktion er en del af Roku OS 10 opdatering. På Roku-tv’er aktiverer funktionen automatisk spilfokuserede funktioner på den HDMI-port, som en spillekonsol er tilsluttet.
Den nye automatiske Wi-Fi-netværksregistreringsfunktion kommer i Roku’s OS 10-opdatering. Det vil bede dig om at skifte til et mere stabilt netværk, når man er opdaget.

På softwaresiden siger Roku, at det er begyndt at udrulle Roku OS 10, den seneste opdatering til streamingoperativsystemet, der bruges på tværs af sin familie af enheder og Roku-tv’er. Dette medfører ingen større ændringer i det visuelle design eller den overordnede æstetik i operativsystemet. I stedet fokuserer den på et par livskvalitetsforbedringer.

For det første siger virksomheden, at ovennævnte Apple AirPlay 2- og HomeKit-support nu vil være tilgængelig på billigere HD Roku-streamere og “vælg HD Roku TV-modeller”, der udvider ud over den håndfuld 4K-streamere, 4K-tv’er og smarte soundbars, der først modtog funktionen sidste år.

En ny automatisk netværksregistreringsfunktion vil trække en hurtig mulighed for at oprette forbindelse til et stærkere Wi-Fi-netværk, når man opdages, mens en anden funktion registrerer, når en spillekonsol er tilsluttet et Roku-tv og automatisk aktiverer indstillinger som spiltilstand, HDR, automatisk lav latenstidstilstand, variabel opdateringshastighed osv. En ny FUNKTION på OS-niveau “Instant Resume” vil huske, hvor brugerne lukker en app og henter den igen på det tidspunkt, hvor appen også genåbnes – selvom Roku siger, at dette kun understøttes på “15+” streamingkanaler ved lanceringen, hvoraf den mest bemærkelsesværdige er AT&T TV, Starz, Plex.tv, FOX News Channel og virksomhedens egen Roku Channel.

Også nyt er en virtuel surround-sound funktion til Roku’s højere ende streaming soundbars. Vi har ikke været i stand til at lytte til dette for os selv, men Roku hævder, at det vil bidrage til at give en mere rummelig effekt.

For at hjælpe med at skubbe dette ompakker virksomheden sin eksisterende Roku Smart Soundbar, der fordobler som en 4K HDR-videostreamer, da Roku Streambar Pro. Roku siger, at den vil have den samme hardware og $ 180 prispunkt som før, men dens stemmefjernbetjening vil nu omfatte de personlige genvejsknapper og indbygget hovedtelefonstik, der findes på Roku Ultras klikker. Det begynder at sende i midten af maj. Eksisterende Smart Soundbar-brugere vil stadig være i stand til at bruge den virtuelle surround-softwareopdatering, selvom ejere af den mindre og mere overkommelige Roku Streambar ikke vil.

Liste billede af Roku

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *