Windows 11

En af de første ting, som folk normalt gør for at tilpasse deres computer, er at ændre tapetet på enheden. Mange brugere bliver trætte af at se det samme tapet hver gang og har brug for manuelt at fortsætte med at ændre det med jævne mellemrum. Hvis du er en af disse brugere, er der en måde at ændre baggrundsbaggrunden automatisk på.

Windows 11-operativsystemet leveres med en slideshow-funktion, der holder baggrunden opdateret med et nyt tapet hvert par minutter eller tidsintervallet valgt af brugeren. Du kan også tildele en mappe, hvorfra systemet vil holde blande fotos.

I denne trinvise vejledning viser vi dig, hvordan du aktiverer automatisk blanding af baggrundsbaggrund på din Windows 11-computer.

Sådan blandes baggrundsbaggrund automatisk i Windows 11

Trin 1: Åbn indstillingerne Tilpas på din Windows 11-computer. Til dette skal du højreklikke et vilkårligt sted i det sorte område på skrivebordet og vælge “Tilpas” i menuen.

Trin 2: Når indstillingerne for tilpasning åbnes, skal du vælge “Baggrund” i højre rude.

Tapet-Shuffle-Win-11-1
Baggrunds behandling i windows 11

Trin 3: Derefter skal du vælge indstillingen “Slideshow” blandt de tilgængelige indstillinger i “Tilpas din baggrund”.

Tapet-Shuffle-Win-11-2

Trin 4: Du kan vælge en mappe, hvorfra billederne til baggrundsbaggrunden skal bruges til diasshowet eller automatisk blanding. Til dette skal du klikke på knappen “Gennemse” i afsnittet “Vælg et billedalbum til et diasshow”.

Trin 5: Nu vil du være i stand til at indstille tidsintervallet for, hvornår Windows 11 automatisk ændrer billeder. Derfor skal du vælge varigheden i rullemenuen i indstillingen “Skift billede hver”.

Tapet-Shuffle-Win-11-3

Trin 8: Når du er færdig med at indstille tidsintervallet, skal du skifte knappen til for “Bland billedrækkefølgen”.

Tapet-Shuffle-Win-11-4

Så er det nok. Din Windows 11-computer viser nu et lysbilledshow af billeder fra den valgte mappe som tapet, der fortsætter med at opdatere i henhold til det tidsinterval, du angiver. Du kan yderligere tilpasse indstillingerne ved at skifte muligheden for “Lad diasshow køre, selvom jeg er på batteri” eller “Vælg en pasform til dit skrivebordsbillede” afhængigt af dine præferencer.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *