Services

Er indtil videre lukket på ubestemt tid grundet sygdom

Internet Fjernsupport – Hurtig og billig IT-hjælp!

Med Internet Fjernsupport har du altid din egen IT-Supporter lige i nærheden. Det er en smart, sikker og billig måde at få løst mange basale PC udfordringer på.
Som privatperson vil du løbende komme ud for irriterende udfordringer med computeren, som du enten bare affinder dig med, eller bruger en masse unødig tid på selv at afhjælpe. Sådan behøver det ikke at være! Internet Fjernsupport går i sin enkelhed ud på, at IT-Supporteren midlertidigt overtager styringen af den pågældende PC via internettet. Hermed kan computeren betjenes som om IT teknikeren sad foran den. Du kan endda selv følge med på skærmen, imens computeren serviceres! Det kræver grundlæggende blot at Windows kan starte op og man har en nogenlunde hurtig og stabil internet adgang.
Med Fjernsupport slipper man for at skulle vente på besøg af en tekniker, betale kørepenge eller ligefrem undvære computeren i flere dage, mens den er på værksted. Det er en hurtig, sikker og billig afhjælpning af småproblemer og diverse rutineopgaver.

Internet Fjernsupport kun kr. 200,- pr. 1/2 time 
(Der takseres min. 1/2 time. Første opsætning min. 1 time)

Internet Fjernsupport egner sig primært til opgaver ala oprydning/rens, hastighedsoptimering, driver & program installationer / opdateringer, herunder Microsoft Office 365, OneDrive, Browser (Chrome/Edge) og ny E-mail opsætning samt virus/spyware småproblemer o.lign. Mere komplekse/konkrete problemer kan sjældent hurtigt løses som rutine/paratviden via Fjernsupport. Mange opgaver kan oftes løses indenfor en time.

Så nemt kommer du i gang:
  • Kontakt mig på support@zyberdata.dk for at fortælle om opgaven og aftale tid.
  • Herefter henter og kører du et lille Fjernsupport program på den computer der skal afhjælpes. Link til dette sendes via e-mail.

  • Dette vil så generere nogle adgangskoder som du så oplyser til IT-Supporteren.
  • Med disse koder kan IT-Supporteren så få midlertidig adgang til din PC indtil sessionen afbrydes igen.

Der kræves en stabil internet forbindelse på min. 10/5Mbit.

Nyt Operativ System hos zyberdata

Arbejdsløn kun kr. 200,- pr. 1/2 time 
(Der takseres min. 1/2 time.)

Installation af system på PC

Er din computer blevet langsom eller fungere dit system ikke? Jeg kan hjælpe dig med en geninstallation af dit styresystem til PC. 

På alle computere er der installeret et styresystem. Det mest anvendte styresystem i 2021 er Microsoft  Windows 10. Windows 11 er dog lige udkommet og det ser vi frem til at supportere. Der findes flere andre systemer som Windows 7 og 8 styresystem.

Der kan være flere årsager til at det er en god ide at fortage en ny installation af system på din computeren. Din computer kan være langsom eller du kan opleve at der er flere programmer der ikke fungere korrekt. Det er også muligt at computeren er ramt af en virus eller malware som kan være umulig at fjerne. I det tilfælde kan du spare tid og opnå et bedre og hurtigere resultat ved at reinstallere computeren.

Kort sagt så vil du ofte opleve en meget mere velfungerende PC efter geninstallation af styresystem.
Under en geninstallation bliver alt data fra harddisken slettet. Det vil derfor være en god idé at lave en backup af den ønskede data inden en geninstallation.
Jeg kan naturligvis hjælpe dig med at tage en backup inden installation af system på din computer.

Backup af filer og dokumenter

Der er flere metoder hvorpå der kan tages backup af en computer. Den mest anvendte er ved brug af en ekstern USB harddisk. Der er også flere der bruger en online tjeneste som eksempelvis Dropbox.
En backup kan bestå af: billeder, dokumenter, musik mails og kontakter eller i princip hele harddisken.

Efter en geninstallation kan man nemt overfører den gamle data til mapperne på den nye installation. Dermed ligger dataen præcis der hvor den lå før geninstallationen.

Rensning & Optimering hos zyberdata

Arbejdsløn kun kr. 200,- pr. 1/2 time 
(Der takseres min. 1/2 time.)

Jeg renser din computer med trykluft. Således undgår jeg at skade elektronikken i computeren. Ved siden af trykluften anvender jeg kraftig udsugning, så støv og snavs ikke sætter sig på computerens komponenter igen. Udvendigt renses computeren med renseklude, der fjerner fedt og snavs fra overflader. Skærme renses med skånsomme rengøringsartikler.

Udover det renses din computer for evt. Virus samt bliver optimeret så den igen kører som en drøm.

Nyt Hardware (Nye dele til din computer)

Arbejdsløn kun kr. 200,- pr. 1/2 time 
(Der takseres min. 1/2 time.)

Står du og skal have sat nye dele i din computer det være sig Ram, Harddisk, Skærmkort og så videre og ikke har lyst til at pille ved det selv så hjælper jeg gerne med det lige som hvis du skal have tilsluttet en printer eller lignende samt have din computer på et netværk m.m. så står jeg klar til at hjælpe.

Service

Stor erfaring med computer reparation

Står du med en computer, der ikke fungerer 100% som den skal, eller har den fået en skade?

Så er du kommet til det helt rette sted. Hos Zyberdata er der mere end 10 års erfaring med reparation af computere.

Typiske fejl der kræver reparation af computer

En computer er i dag en helt central del af vores hverdag. Derfor kan være svært at få det hele til at hænge sammen, hvis der pludselig opstår problemer med din computer. Og desværre er der mange ting, som kan gøre, at en reparation af din PC er nødvendig.

Computer reparation

Heldigvis står jeg klar til at hjælpe, når der er problemer med din computer. Men der kan være stor forskel på, hvilke problemer du står med, alt efter hvilken computer-model du har. Jeg udfører reparationer på alle brands og modeller, så ligegyldigt om du har en Asus, eller en HP, så kan jeg løse dit problem.

Typiske årsager til behov for computer reparation

Skærmproblemer Beskadiget harddisk Batteriproblemer Defekt tastatur Defekt grafikkort Virus & Malware-problemer Væske skader Alt det, er situationer, hvor din PC vil have behov for en reparation.

Den bedste og billigste computer reparation

Hos Zyberdata leverer jeg altid den bedste og billigste computer reparation. Jeg tilbyder altid prisgaranti på alle mine reparationer, så du er sikker på at få den skarpeste pris. Men selvom jeg har billige priser, går jeg ikke på kompromis med kvaliteten af mit arbejde. jeg har mange års erfaring, og jeg benytter mig af nogle af markedets bedste reservedele. Derudover lægger jeg stor vægt på at levere en serviceminded og kompetent service til alle mine kunder. Heldigvis fortæller mine kunder mig, at de er meget tilfredse med både kvaliteten af mit arbejde og min service.

Scroll to Top