PROJEKTER

Sådan løses problemer med netværksforbindelse i Windows 11

Den ultimative guide til at løse alle netværksforbindelsesproblemer på din Windows 11-computer.

Sådan downloades og bruges Tiny11 til at installere Windows 11 på enhver pc

Overvind den lille forhindring med at opfylde systemkravene til Windows 11 med Tiny11

10 gode råd til en sikker computer!

Her følger 10 gode tips og råd til en mere driftsikker computer samt sikker færden på internettet:

Gratis Online Drev/Backup!

Rigtige mænd tager ikke backup Når først skaden er sket og vigtige data er gået tabt, kan det blive en umulig eller temmelig dyr affære at få genskabt dem. Mange skænker ikke backup / sikkerhedskopiering en tanke. Andre er dog mere beviste om problematikken og forsøger at gardere sig med en USB-pen eller ekstern harddisk, når man lige har tid og husker det.

Hvordan fortæller jeg, hvor gammel min computer/laptop er?

Er du ikke sikker på at holde gammel din computer / laptop er? I dette indlæg har jeg frem hævet en håndfuld forskellige metoder, som du kan bruge til at fortælle, at din computer er gammel.

Hvorfor er min bærbare computer så langsom? Hvordan løser jeg det?

Intet er mere frustrerende end at have en langsom bærbar computer. I dette indlæg har jeg opdelt de nødvendige trin for at finde ud af, hvorfor din bærbare computer er så langsom, og hvordan du løser problemet.

hjemmenetvaerk

Valg af netværkskabler!

I denne guide kan du blive klogere på de forskellige typer netværkskabler på markedet, og hvilket netværkskabel du skal vælge til dit hjemmenetværk og internetforbindelse.

Android-apps

Sådan installeres Android-apps på Windows 11

Windows 11 har bragt en metode til virtualisering til Android, der skal indlejres i selve systemet. Det kræver kun et par trin at aktivere, men medfører en midlertidig grænse på halvtreds apps, med flere på vej. Selvfølgelig understøtter dette ikke Googles variation, men Amazons, da jeg er sikker på, at Google vil have dig til at bruge Chrome OS i stedet for Windows til at bruge deres applikationer.

Leg med PowerToys

Windows 11 betød ikke et farvel til PowerToys. Tvært i mod har de nyttige funktioner fået en grafisk overhaling og endnu bedre integrering i Windows-Miljøet. Har du lyst til at tune dit Windows 11 med PowerToys, så læs med her.

Skræddersy Windows 11 til dine behov

Er du træt af dit Windows-skrivebord? Så giv Windows 11 en ansigtsløftning, som gør computeren sjovere og mere funktionel. Windows rummer selv gode tilpasningsmuligheder, men tre specialprogrammer kan gøre underværker

Sådan fjerner du Virus og Malware, som er umulige at komme af med!

Du ved at der er en virus eller malware på din computer, fordi der sker mærkelige fejl og der kommer muligvis også reklame popup’s med internet tilbud. Antivirus er installeret på computeren, men den kan ikke finde virussen og slettet den.

Optimér din mus og dit tastatur i Windows 11

Selvom Windows 10 og 11 bygger på samme kerne, er brugerfladen visuelt ofte forskellig. Indstillinger kan være lidt anderledes at finde rundt i, blandt andet opsætningen af mus og tastatur. Har du behov for bedre styring af dit Windows 11 – så viser jeg dig her, hvordan du gør

Sådan gør du din pc ren

En ren computer er en sund computer. Sørg for at gøre din computer rent jævnligt, så støv ikke sætter sig på mekanikken og gør din pc sløv. Her kan du se, hvordan du gør.

Netvaerk

Sæt tempoet op i dit kablede netværk

Har du et kabelforbundet netværk med enheder, som er mere end et år eller to gamle, er det sandsynligvis ved at være langsomt efter 2021-standarder. Det kan der gøres noget ved.