En besøgende tester og sidder i en Tesla model S på den amerikanske...

Udnyttelse af nyere modellers eksterne højttalere

Som en del af sin årlige ferie softwareopdatering, Tesla har udgivet en ny funktion, der lader bilisterne gøre deres biler til megafoner.

Opdateringen blev spottet af Electrek, som rapporterer, at den kun er tilgængelig i nyere Tesla-modeller (2019 eller senere). Dette skyldes, at funktionen bruger eksterne højttalere, der blev installeret i de seneste Tesla-køretøjer, til at opfylde amerikanske regler. I henhold til disse regler skal ellers stille elbiler kunne advare fodgængere om deres tilstedeværelse ved lave hastigheder.

En video af funktionen (nedenfor) fanger disse eksterne højttalere gentage alt føreren siger med en lille forsinkelse og en ekko-y, bas-tung forvrængning. Det er ikke klart, om denne forvrængning kan ændres eller fjernes.

Det er ikke den første kreative brug Tesla har fundet til sine bilers eksterne højttalere. En Boombox-tilstand, der blev introduceret i sidste års ferieopdatering, giver ejere mulighed for at erstatte standardhornlyden med ethvert brugerdefineret lydklip, mens Sentry Mode, som giver ejere mulighed for at streame liveoptagelser fra bilernes eksterne kameraer, også indeholder en fjernlydfunktion.

Ud over at tilføje ny funktionalitet til sine biler sagde Tesla for nylig, at det ville fjerne en funktion, der lader chauffører spille videospil under kørslen. En megafon, formentlig, er mindre af en distraktion end Super Breakout.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *