Det lancerede en ny division kaldet BytePlus

TikToks moderselskab er begyndt at sælge sin AI til andre virksomheder

ByteDance, det Beijing-baserede moderselskab for videodelingsappen TikTok, er begyndt at sælge TikToks AI til andre virksomheder, Financial Times-rapporterne (kan kræve abonnement). Virksomheden har en ny division kaldet BytePlus, og ifølge sin hjemmeside inkluderer dens klientliste allerede den amerikanske modeapp Goat, Singapore-rejsewebstedet WeGo, den indonesiske shoppingapp Chilibeli og den Indien-baserede sociale spilplatform GamesApp.

TikToks anbefalingsalgoritme er en stor del af det, der har gjort det så populært. I det væsentlige påvirker den måde, du interagerer med appen på, hvilke videoer den vil anbefale dig. Virksomheden forklarede i et blogindlæg sidste år, hvordan dets ForYou-feed bestemmer, hvilke videoer der skal betjenes en given bruger. Dens anbefalinger er baseret på brugerinteraktioner, herunder hvilke videoer du kan lide, dele kommentarer til eller oprette; videooplysninger, f.eks. billedtekster og hashtags og enheds- og kontoindstillinger, herunder hvilken enhed du bruger, dine sprogindstillinger og dine placeringsindstillinger.

Ifølge FTtilbyder BytePlus kunderne chancen for at få adgang til anbefalingsalgoritmen og tilpasse den til deres apps og kunder. BytePlus tilbyder også automatiseret tale- og tekstoversættelse og videoeffekter i realtid samt dataanalyseværktøjer, ifølge sin hjemmeside.

I løbet af det seneste halvandet år var ByteDance og TikTok blandt de Kina-baserede virksomheder, der var målrettet mod en række bekendtgørelser fra den tidligere præsident Trump, der forsøgte at blokere Kina-baserede apps fra amerikanske appbutikker. Præsident Biden underskrev i juni en bekendtgørelse om ophævelse af forbuddene. På trods af presset fra Trump-administrationen overgik TikTok 100 millioner månedlige brugere i USA sidste år.

ByteDance ikke umiddelbart svare på en anmodning om en kommentar søndag.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *