Udklipsholder
Windows Smart Udklipsholder

Udklipsholder-funktionen har altid været tilgængelig i Windows, men den er blevet betydeligt bedre i de senere år. Sådan bruger du det smartere.

Udklipsholder er en funktion, der har været i Windows siden tidernes begyndelse. Allerede Windows 1.0 havde evnen til at klippe og indsætte. Siden version 1809 af Windows 10 er der også funktionen til udklipsholderhistorik, som viser en liste over elementer, der er blevet kopieret til udklipsholderen over tid og tillader genbrug.

Udklipsholder-oversigten er et lager af alle de data, du har kopieret til Udklipsholder. Dette omfatter tekster i forskellige formater, billeder, webklip og meget mere. I Windows 10 er udklipsholderoversigten som standard deaktiveret. Men funktionen kan være virkelig nyttig.

Du kan f.eks. kopiere flere elementer og indsætte dem, hvor du vil. Du kan fastgøre objekter, som du bruger igen og igen. På denne måde gemmes elementet i Udklipsholder-hukommelsen og kan bruges så ofte, du vil, uden at skulle kopiere det igen. Hvis du vil, kan du også synkronisere Udklipsholdere på tværs af flere enheder, uanset hvor du logger på med din Microsoft-konto.

Vi gennemgår, hvordan du kan tage din klipningsoplevelse til det næste niveau ved at aktivere og bruge udklipsholderstyring i Windows 10.


Udklipsholder

1 Aktiver

Klik på Hjem,vælg Indstillinger, og klik derefter på Udklipsholder. Angiv skyderen under Udklipsholder-oversigt i Til i Udklipsholder-oversigt.


Udklipsholder

2. Udklipsholder

Nu får du adgang til dine gemte udklipsholdere med tastekombinationen Windows V. Klik på det klip, du vil indsætte igen. Klik på de tre prikker ved et klip for at fastgøre det eller fjerne det.


Udklipsholder

3. Synkroniser

Hvis du vil synkronisere på tværs af alle dine enheder, skal du gå tilbage til indstillingerne og indstille synkroniseringsskyderen på alle enheder Til-tilstand. Under dette finder du nogle valg til, hvordan du synkroniserer.


Udklipsholder

4. Ryd

Længere nede i indstillingerne finder du muligheden for at rydde alle udklipsholderdata. Du kan også gøre dette ved at klikke på de tre prikker i udklipsholderoversigten.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *