Ubestemt dille kommer i løbet af Q & A med New Zealand studerende.

Newell poserer med fakultetet på Sancta Maria College, før han taler med studerende på Auckland-skolen.
Spørgsmål og svar-tid.
Spørgsmål fra studerende, der ikke bærer uniformer.
Newell ser på som to studerende modtager en journalistik pris.
Newells foretrukne pressekonference publikum.

Valve medstifter og administrerende direktør Gabe Newell antydede, at hans virksomhed kan planlægge en udvidelse i konsollen rummet snart.

Mens taler på mandag til studerende på Auckland, New Zealands Sancta Maria College (den grove svarer til en katolsk high school i USA), Newell blev spurgt: “Vil Steam være portering nogen spil på konsoller, eller vil det bare blive på pc?” Svaret, som registreret af Reddit bruger Odysseic, var en gestus på uspecificerede planer. “Du vil få en bedre idé om, at ved udgangen af dette år … og det vil ikke være det svar, du forventer, “Newell sagde. “Du vil sige, ‘Ah-ha! Nu får jeg, hvad han talte om.'”

“Det svar, du forventer” ville sandsynligvis være “vi holder os til pc-spil”, så ethvert svar, der involverer konsolplaner, ville helt sikkert være uventet. Men manglen på detaljer i Newell’s erklæring har efterladt en masse Valve-watchers gætte.

Hvad du kan forvente

Newell kunne simpelthen pege på konsol versioner af eksisterende eller kommende Valve spil; virksomheden har porteret sine spil i årtier tidligere med udgivelser som The Orange Box og Left 4 Dead-serien . En PlayStation VR-port i Half-Life Alyx ville helt sikkert være spændende for spillere, der ikke ønsker at investere i en VR-kompatibel pc og headset. Konsolporte med ældre free-to-play-titler som Dota 2 eller Counter-Strike: Global Offensive kan også hjælpe med at udvide de allerede betydelige pc-afspillerbaser til disse spil, selvom det kan vise sig vanskeligt at tilpasse enten en konsolcontroller (medmindre Steam-controlleren får en uventet konsolkompatibilitet).

Newell har klaget i fortiden over de kvælende restriktioner for at udvikle spil til konsoller, selv om. “Vores DNA har en tendens til ikke at fungere godt, når nogen forsøger at indsætte en masse proces mellem os og vores kunder,” sagde han til Eurogamer i 2017.

Mere generelt kan Newells svar pege på forsøg på at bringe en version af Steam-butiksfacaden til konsoller i en eller anden form. Det forekommer usandsynligt, da det ville kræve konsol-beslutningstagere til at frigive deres monopol kontrol over downloades spil på deres konsoller. Men med flere retssager, der forsøger at bryde igennem den slags platformholderkontrol på en eller anden måde (inklusive en fokuseret på Steam selv på pc’en), er alt muligt.

Eller måske Newell var tyder på, at Valve planer om at genoplive sin Steam Machines program, at komme bag en linje af SteamOS-drevne stue konsoller igen. I betragtning af den hurtige markedsdød af denne indsats, men det er nok den mindst sandsynlige smule spekulation i øjeblikket.

Newell er stadig meget reklame-genert, selv af de standarder for hemmelighedsfulde spilindustrien ledere, så gør nyheder, mens du taler med en gruppe af New Zealand grade-schoolers (snarere end, siger, på en pressekonference) er ikke, at ud af karakter. Newell har levet som en selvbeskrevet “COVID-flygtning” i New Zealand siden marts 2020. Han har annonceret planer om at ansøge om opholdstilladelse i landet og endda støtte en lokal koncert serie (men ikke en Valve satellit kontor).

Andetsteds i sin tale, Newell forpligtet sig til yderligere Team Fortress 2 opdateringer og squashing vedvarende snyd problemer i Counter-strike: Global Offensive.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *