Det er den samme skærm, vi alle frygter, kun mørkere.

Overgangen fra Windows 10 til Windows 11 ser ud til at fjerne en af de mest genkendelige og frygtede skærme fra Microsofts operativsystem. Den blå skærm af død (BSoD) er indstillet til at forsvinde.

Som The Verge rapporter, preview builds af Windows 11 har afsløret, at BSoD vil forblive, men “B” står nu for Sort. Selvom det ikke officielt er bekræftet endnu, menes det, at Microsoft har skiftet fra blå til sort for at matche de sorte baggrunde på login- og nedlukningsskærmene i sit nye OPERATIVSYSTEM. Vi bør ikke forvente andre ændringer i BSoD ud over farven. Det vil stadig formidle de samme oplysninger ved hjælp af samme layout.

Det er svært at hævde, at Den Blå Skærm af Død vil blive savnet, fordi vi alle frygter at støde på det. At se denne skærm vises betyder, at noget er gået så galt, at Windows simpelthen ikke kunne klare og ikke kan fortsætte med at fungere. Du er nødt til at genstarte og krydse fingrene en anden BSoD ikke umiddelbart vises igen .

Mac-brugere vil også i sidste ende miste blue screen of death, når Parallels opnår fuld kompatibilitet til Windows 11 i Parallels Desktop. Og endnu ældre pc’er kan i sidste ende miste det, hvis Microsoft beslutter at understøtte 7. generations Intel CPU’er og første generations Ryzen-chips i Windows 11.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *