Windows 11-fejl kan finjusteres og sætte turbo på File Explorer

Lås op for en skjult Windows 11-strøm

En nyopdaget Windows-fejl kan aktiveres for at turboøge din File Explorer i Windows 11. X (tidligere Twitter) bruger @VivyVCCS gjort opdagelsen og delt den.

Flere brugere har klaget over, at deres Windows 11 undertiden er langsom at indlæse, og at det tager et stykke tid at få søgeresultater i File Explorer. Ifølge Neowin har tests vist, at Windows 10 i nogle henseender faktisk er hurtigere end Windows 11 – hvilket er ret pinligt for Microsoft.

Den nye fejl er dog fundet, der påvirker navigationslinjen, men som også forårsager meget hurtigere indlæsningstider for mapper og filer.

Effekten af tricket

Neowin rapporterer også, at dette trick kan fremskynde søgefunktionen i File Explorer. MSPoweruser hævder også, at dette F11-fuldskærmstrick kan forbedre indlæsningsydelsen i din mappe og skære ned på “Arbejder på det… ” tid på Windows 11-enheder, der ikke bruger en XAML-navigationslinje (Extensible Application Markup Language).

Dette øger File Explorers lydhørhed. Udløsning af fejlen beder indholdet af en mappe og miniatureeksempler for filer, der skal indlæses med det samme, og Neowin citerer en Reddit-bruger, der sammenlignede denne ændrede indlæsningstid med File Explorer i Windows 7, som blev bredt rost for sin hurtighed.

Dette er ikke det eneste smarte trick, der ikke er almindeligt kendt. Du kan tvinge Task Manager-procesopdateringer til at holde pause ved at holde Ctrl nede i nogen tid, mens vinduet med procesopdateringer i Task Manager er åbent. Hvis du gør dette, kan det hjælpe dig med lettere at afslutte opgaver i stedet for at forsøge at fastgøre dem, når de hopper rundt i vinduet Processer.

Prøv det selv

For at prøve dette selv, skal du først have Task Manager åben. Du kan åbne den ved at trykke på Ctrl + Windows-tasten + Slet eller søge efter den i søgefeltet på proceslinjen.

Du kan derefter udløse denne fejl ved hjælp af følgende procedure:

1. Åbn eller skift til File Explorer i fuldskærmstilstand. Du kan gøre dette ved at trykke på F11.

2. Afslut fuldskærmstilstand. Tryk på F11 igen.

Ubestemt kilde til fejlen

Ifølge Neowin påvirker denne fejl (og muligvis også løsningen) alle versioner af Windows 11 og strækker sig fra den originale udgivelse helt op til den mest banebrydende kanariske opdateringskanal Insider bygger.

Det er endnu ikke fastslået nøjagtigt, hvorfor dette trick fungerer, eller om dette har nogen negativ indvirkning på andre dele af Windows 11.

Dette er et praktisk tip at gøre brug af, men du håber, at denne slags ting som standard vil blive inkorporeret i Windows 11. Windows 11 formodes at være Microsoft, der udsender sit bedste moderne operativsystem, så det ser ikke godt ud, hvis der er fejl, der faktisk forbedrer dets ydeevne.

Scroll to Top