Windows 11 giver dig nu mulighed for nemt at rippe cd med ny medieafspiller

Du kan nu nemt kopiere eller rippe musik fra en disk til din computer med Windows 11’s nye Medieafspiller. For de uindviede blev Windows Media Player for nylig opdateret på Windows 11 med WinUI og Fluent Design makeover, og det får nu support til funktioner, der er tilgængelige i den oprindelige udgivelse.

Den nye Media Player er tilsyneladende bygget oven på Groove Music, og den leveres med understøttelse af bedre videoafspilning, et stort bibliotek og et moderne design, der matcher udseendet og følelsen af Windows 11.

Den sidste opdatering til Windows Media Player havde tilføjet understøttelse af cd-afspilning. Microsoft foretog også forbedringer af medieafspillerens tema og styling, og yderligere ændringer blev implementeret for at sikre, at medieindholdets træk og slip-oplevelse er glat.

Med dagens opdatering er det nu nemt at kopiere musik til dit skrivebord. Hvis du har den cd, du vil kopiere, klar, vil Media Player gøre arbejdet for dig. Som du kan se på nedenstående skærmbillede, kan du vælge et format som AAC og ændre bithastigheden, før du kopierer filen til enheden.

Andre understøttede formater omfatter WMA, FLAC og ALAC.

Windows 11 Media Player rip CD

Husk, at Windows Media Player automatisk vælger det bedste format og bithastighed afhængigt af den filtype, du vælger. For eksempel vælges 256 kbps, når du forsøger at kopiere lydfiler.

For at komme i gang skal du indsætte disken i dit diskdrev. Du kan ignorere indstillingen autoplay, hvis den vises på skrivebordet og åbne Windows Media Player. Til sidst skal du gå til afsnittet ‘Lyd-cd’, og vælg Rip CD for at få appen til at rippe cd’en med standardindstillinger, eller du kan også ændre indstillingerne.

Denne opdatering udrulles til testere i Udviklingskanalen, og den bliver tilgængelig for alle senere på måneden.

Et nyt look til Windows Camera

Den indbyggede Windows Camera-app er blevet opdateret med et nyt smukt udseende og fornemmelse af Windows 11. Appen bruger nu den velkendte WinUI og Fluent Design, og skrifttypen er også blevet opdateret.

Windows Camera-app

Kameraappen understøtter stadig funktioner som video, fotos, dokument og whiteboardoptagelse og får nu understøttelse af to ekstra optagelsestilstande – QR-kode og stregkodescanning også. Du kan bruge kameraappen til at scanne QR-koder eller stregkoder. Selvfølgelig fungerer denne funktion bedst på enheder med et kamera af høj kvalitet.

Ud over appopdateringer har Microsoft også offentliggjort Windows 11 Build 25158 i Dev Channel med widgets og forbedringer på proceslinjen.

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

3 + 20 =