Windows 11 skal begynde at foreslå handlinger, når du kopierer noget

Microsoft tester en teknologi i Windows, der viser forslag til, hvad du kan gøre med indhold, du lige har kopieret.

En ny build af Windows, der er blevet sendt ud til brugere i Windows Insider-programmets Dev-kanal, indeholder en ny funktion kaldet “foreslåede handlinger”, skriver virksomheden i en udviklerblog.

Hvad det betyder er, at systemet viser en lille flydende menu, når du kopierer et telefonnummer, dato eller klokkeslæt indikation i ethvert program. Menuen viser forslag til passende handlinger for indholdet.

For et telefonnummer er det første forslag at ringe til det med Teams, men vi ser også Edge plus en knap, der viser, at der er yderligere forslag.

Dato har ny begivenhed i Outlook som det første valg med indbygget kalender som det andet valg og derefter en mere-knap, der kan føre til indstillinger.

Microsoft har begrænset funktionen til netop denne type data, men kan selvfølgelig også udvide den med andre ting. E-mail- og WEB-adresser er lige ved hånden, men måske også postadresser (som kan åbnes til et kort). Virksomheden beder Windows Insider-medlemmer om at give feedback om funktionen gennem Feedback Hub-programmet.

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

three + one =