Windows 11

Windows fejlkode 0x80072f8f – 0x20000

Mulige rettelser til bekæmpelse af fejlmeddelelsen i Windows Media Creation Tool

Windows 11

Hvis du har brugt Microsoft Media Creation Tool for nylig, er du muligvis stødt på fejlkoden 0x80072f8f – 0x20000.

Microsofts Media Creation Tool er perfekt til alle, der ønsker at bruge den nyeste version af Windows. Det fungerer ved at forberede det installationsmedie, der er nødvendigt for at opgradere din pc. Selvom denne fejlmeddelelse for sent ser ud til at blive vist, når brugere forsøger at starte filen MediaCreationTool.exe.

Hvis dette sker for dig, skal du fortsætte med at læse, da vi dækker, hvorfor denne fejl opstår, og hvordan du løser den.

Hvad er Windows fejlkode 0x80072f8f – 0x20000?

Hvis du nogensinde har prøvet at starte Media Creation Tool, er du muligvis stødt på denne meddelelse: “Vi er ikke sikre på, hvad der skete, men vi kan ikke køre dette værktøj på din pc. Hvis du fortsat oplever problemer, skal du se fejlkoden, når du kontakter kundesupport. Fejlkode: 0x80072F8F – 0x20000.”

Denne fejl opstår af en række årsager. Almindelige årsager omfatter inkompatible systemkrav, der forhindrer softwaren i at køre. Alternativt kan en svag eller ustabil internetforbindelse forhindre værktøjet i at starte korrekt.

Nogle har også rapporteret, at hvis du mangler administratorrettigheder, vil dette også forhindre opgraderingen af operativsystemet. Eller der kan bare være et problem med Windows Update-tjenesten eller -komponenten.

Hvordan løser jeg fejlkode 0x80072F8F 0x20000?

Så nu ved vi, hvorfor denne fejl opstår, lad os se på, hvordan vi kan rette den.

Tjek systemkravene til Windows

En grund til, at du får denne fejlmeddelelse, kan være, at din pc ikke opfylder Windows-opgraderingskravene. For eksempel, hvis du vil opgradere til Windows 11, skal du dobbelttjekke, at din computer opfylder de krævede specifikationer, ellers mislykkes denne installation.

Sørg for, at du har en stærk internetforbindelse

En stærk og stabil internetforbindelse er afgørende for at kunne køre en Windows-opgradering. Hvis du er usikker, kan du gennemføre et par online tests for at måle din internethastighed.

Luk andre programmer

At have andre softwareprogrammer åbne kan forårsage konflikt med Windows Media Creation. Prøv at lukke eventuelle andre åbne faner, og prøv derefter at køre opgraderingen igen.

Kør som administrator

Hvis du vil foretage større ændringer på din computer, skal du have administratorrettigheder. Prøv at køre Media Creation Tool igen, men højreklik denne gang og vælg “Kør som administrator”.

Afsluttende tanker

Windows-fejlkoden 0x80072f8f – 0x20000 kan være frustrerende og vanskelig at vikle hovedet rundt. Forhåbentlig har vi hjulpet dig med at rydde op i enhver forvirring, du måtte have om denne fejl, og givet dig et par måder at rette den på.

Scroll to Top